SONIA PENA – ahol a spanyol szenvedély és az angol elegancia találkozik

SONIA PENA – ahol a spanyol szenvedély és az angol elegancia találkozik

A világmárka, mely már hazánkban is megvetette lábait

Sonia Pena divattervezőnő 1986-ban nagy álmokkal és elszántsággal felvértezve alapította meg saját védjegyét, ami ma már minden kétséget kizáróan vezető szerepet tölt be a spanyol alkalmiruhák világában, valamint az európai divattervezés élvonalában foglal helyet, aminek betudható az is, hogy a világ több mint 50 országában van jelen.

Sikerük elsősorban a gondosan megválogatott tervezőcsapatban rejlik, és az általuk használt magas minőségű anyagokból, kelmékből készült szabásvonalakban, kivitelezésben. A kollekciók decens, ám ugyanakkor mégis klasszikus mivolta leginkább azon kifinomult ízlésű hölgyeket vonzza, akik stílust és eleganciát egyaránt elvárnak egy ruhától.

A Sonia Pena kollekció bármely darabja tökéletes választás mindenfajta társasági eseményre: kifogástalan viseletet nyújt például esküvőkre örömanyák, menyasszonyok, valamint a násznép számára, de legyen szó akár koktélpartikról, kisestélyekről, mindenki megtalálja benne a számára tökéletes darabot.

A Sonia Pena védjegy alatt a 40-es 50-es 60-as éveikben járó örömanyák egyaránt megtalálhatják a számukra tökéletes ruhát.

Kollekcióit a sokféleség jellemzi, melyben hosszú és térdig érő sziluettek terjedelmes választékát kínálja, melyek finom kidolgozással készülnek a legkülönfélébb legkiválóbb kelmékből, mint például sifon, szatén, kreppszatén, stb.

A kollekció – Madrid, Barcelona, Párizs, Milánó, Düsseldorf után – már Magyarországon is bemutatásra kerül a Grandtex.EU ügynökség győri mintatermében.

Megosztom ezt a bejegyzést